Komunikasi karo Supplier? Supplier
Charlie He Mr. Charlie He
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

Linyi Yiqun Packaging Products Co., Ltd

CONTACT US

Trade begins with communication.

Produk Panas
Product Center
  • Multi Surface Cleaner Aerosol-Lemon Scent-10 OZ. (283g)
    Multi Surface Cleaner Aerosol-Lemon Scent-10 OZ. (283g)
  • Rega murah Karpet Cleaner Karpet Semprot
    Rega murah Karpet Cleaner Karpet Semprot
  • Cleaner Foam Kamar Mandi Efisiensi Kualitas Tinggi
    Cleaner Foam Kamar Mandi Efisiensi Kualitas Tinggi
  • Grosir Spray Aerosol Glass Foam Cleaner
    Grosir Spray Aerosol Glass Foam Cleaner
  • Semprotan Tugas Berat Penyegar Udara
    Semprotan Tugas Berat Penyegar Udara
  • Detail produk lan Protectant mobil lilin penyu
    Detail produk lan Protectant mobil lilin penyu
  • Roda lan Tirus
    Roda lan Tirus
  • Detailer Interior Mobil 16 OZ. (473ml)
    Detailer Interior Mobil 16 OZ. (473ml)
  • Alat Pecah Bagian 20 OZ. (567g)
    Alat Pecah Bagian 20 OZ. (567g)
  • Refresher Mobil lan Eliminator Bau
    Refresher Mobil lan Eliminator Bau

ABOUT US

Profil Perusahaan Yiqun minangka pemain utama industri manufaktur aerosol ing China. Kanthi tuwuh kanthi cepet, klompok kasebut nggunakake 1.200 tenaga terampil ing saindenging China. Sajrone 3 dekade kepungkur, kita tuwuh saka fasilitas cilik dadi ukuran saiki luwih saka 1,5 yuta kaki persegi ing pabrikan seni lan ruang gudang, sing jembaré 50 hektar. kapasitas produksi tahunan 0,75 milyar kaleng didhukung dening luwih saka 70 lini produksi otomatis. Fasilitas kasebut yaiku ISO 9001, ISO 14001 lan ISO 45001 sing terakreditasi. Wiwit taun 1993, kita wis nggawe tim profesional ing omah kanthi pengalaman luwih saka 20 taun ing industri aerosol, dheweke darmabakti kanggo menehi layanan label pribadi pribadi kanggo para pelanggan, ngoptimalake nilai kanggo para pelanggan. Kanthi layanan lan kategori sing akeh, kita wis golek solusi teknis, penjualan, lan produksi sing paling apik kanggo ngirim keahlian lan barang berkualitas tinggi kanggo para pelanggan, wiwit saka inovasi, formulasi, jaminan kualitas, kemasan lan solusi logistik ing saindenging jagad. portofolio aerosol. Kita wis mandhiri minangka pimpinan pabrikan Tiongkok ing macem-macem industri, kategori sing akeh terus berkembang miturut upaya para ahli kimia lan teknisi. Kita nggawe bahan kimia lan aerosol kanggo akeh aplikasi, saka reresik rumah tangga lan nglindhungi, Pembersih mobil & degreaser, Air Freshener Spray, Insecticide Spray nganti Holiday Party Spray. Kita yakin bakal tuwuh saben dina kanggo nggayuh kahanan kasampurnan lan sih-rahmat. Yiqun Aerosol aktif makarya kanggo nggedhekake lan ngapikake praktik ijo lan mesthi njupuk langkah pertama dadi bisnis berkelanjutan kanthi nyuda sampah ing kabeh proses manufaktur, ngetrapake metode manufaktur sing efisien, ngenalake peralatan hemat energi, nggunakake sumber daya minimal lan bisa didaur ulang kanggo nyuda beban lingkungan urip kita. Kangge. Nilai-nilai kita uga ana ing standar kesehatan lan keamanan paling dhuwur ing pabrik-pabrik, staf kita wis tuntas, cukup sinau lan dirawat kanthi adil. Kita njogo hak asasi manungsa, tanggung jawab sosial, tundhuk marang undang-undang lan peraturan ing saindenging perusahaan lan rantai pasokan. Kita wis ngupayakake antisipasi panjaluk pelanggan lan sadhar sadurunge luwih maju tinimbang pesaing. Kita mbukak lan sesambungan kanthi jujur ​​karo kabeh pelanggan lan gumantung marang rasa gotong-royong sajrone kerja sama. Kita ngurmati para pelanggan, karyawan lan panyedhiya, ngrungokake, lan ngormati kanthi pantes. Fasilitase mutu ISO 9001, lingkungan ISO 14001 lan OHSAS 18001 akreditasi kerja, kita mesthi kerja bareng karo klien babagan kabeh jinis audit pihak katelu kaya SA8000 , ICTI , BSCI , WRAP , SMETA, Code of Conduct, Factory Capability & Capacity Assessment, GSV lan C-TPAT.
  • 24
    24 H Online Service No Time Difference.
  • 1993
    We Were Established In 1993.
  • 1000
    Our Factory Have More Than 1000 Employees.
  • 100000
    More Than 100000 Square Meters Technical R&D Building.
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki